Mert Magyarországon az első olyan mozgásra, aktív tevékenységre késztető foglalkozás, amely angol nyelven ösztönzi a gyermekeket a feladatok teljesítésére, játszásra, éneklésre.
Angol nyelvű, vidám, pergő mondókák, dalok adják a "gymnastic" alaphangulatát, ezeknek a ritmusára zajlik a torna, mozgás, játék.
A torna 45 perces, a gyerekek angol nyelvű irányítással tornáznak, mozognak, játszanak saját életkoruknak megfelelő módon.

  • A foglalkozások során megtanulják a legfontosabb mozgással, hétköznapi élettel kapcsolatos kifejezéseket és nem utolsó sorban a híres angol dalokat, mint pl: Head and shouldres, Five little monkeys, Hokey-Pokey, If you are happy, The Pawpaw Patch, stb)
  • Továbbá élvezhetik a gyerkőcök a speciális mozgásfejlesztő eszközöket (ejtőernyő, trambulin, alagút, fittball labda, egyensúlyozó tölcsér, rácshinta, bordásfal, zsámoly, labdák, pad, hulla-hopp karika, színes babzsákok, érzékelő korongok, ugráló póniló, stb) melyek a nagymozgások és az egyensúlyérzék fejlesztését szolgálják. Ezek a szerek elősegítik a saját mozgás érzékelését, a testséma elsajátítását, a szem-kéz és a szem-láb koordinációt. Használatuk során a tapintás-, érintés- és térérzékelés is nagymértékben fejlődik.

Foglalkozásunk célja, hogy ez az "első találkozás" az angol nyelvvel egy életre szólóan pozitív élményt adjon és így a gyerekek számára a későbbiek során természetes legyen az idegen nyelvű kommunikáció.

Elérhetőség

Mini-Tanoda Nonprofit Kft.
2049 Diósd, Sashegyi út 66.

Kaposi Ildikó
Tel.: 06 30/934-7950

Képek

phoca_thumb_s_english_gym_007.jpg