Kaposi Ildikó:

Életem meghatározó része volt, amikor szüleimmel külföldön éltem évekig. Az angol nyelv, gyerekkorban elsajátított tudását tapasztalatom szerint nem pótolja semmi.
Annak előnye későbbiek során bármilyen területen kamatoztatható, nem beszélve arról, hogy, mennyire kitágul a világ, magabiztossá tesz.
Számtalanszor tapasztaljuk, hogy a gyerekek milyen könnyedén teremtenek kontaktust még olyan gyerekekkel is, akik nem beszélik az ő nyelvüket. Ezt az időt kell kihasználni és „tetten érni”, hogy ez a könnyedség és nyitottság megmaradjon bennük.
Ennek hatékony eszköze a mozgás és a dalok. Az éneklésnek adja az a zeneiséget, amit a Nyelv is magában hordoz, ehhez párosul még az a fogékonyság, ami erre a korosztályra oly jellemző.
Nagy öröm és hivatás számomra, hogy taníthatok, és mint gyakorló anyuka (9 éves Balázs, 9 éves Dóra) továbbadhatom a tudást.


Kárpáti Henriette:

Két gyermekes édesanya és szakképzett angoltanár vagyok. Az iskolások százai mellett két kislányomat már évek óta angolul tanítom. A tíz éves Fanni és a hét éves Polli már nemcsak az angol dalokat éneklik, de mondatokat alkotnak és könnyedén igazodnak el a hétköznapi tárgyak, élőlények és fogalmak között is.
Évekig Angliában foglalkoztam gyerekekkel és ott találkoztam először az English Gym and Fun-hoz hasonló módszerrel.
Azokban az osztályokban, ahol az órai munka mellett ez a szórakoztató nyelvoktatás is helyet kaphatott, a gyerekek valósággal szárnyaltak.
Az évek során rájöttem, hogy számomra a kisgyerekek oktatása és nevelése túlmutat a hétköznapi tanári feladatokon, a csillogó szempárok, a vidám nevetés és a gyerekekkel szerzett közös élmények azok, amelykért valódi lelkesedéssel dolgozom nap mint nap.

Elérhetőség

Mini-Tanoda Nonprofit Kft.
2049 Diósd, Sashegyi út 66.

Kaposi Ildikó
Tel.: 06 30/934-7950

Képek

phoca_thumb_s_english_gym_002.jpg